Pidu: Playboy Live toob lavale tõelised «ristiisad»!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sugarhill Gang
Sugarhill Gang Foto: Sante D'Orazio / Playboy

PLAYBOY LIVE teeb oma suure avalöögi juba 10. detsembril klubis CatHouse!


PLAYBOY LIVE on uus üritustesari, kus kõigil muusikagurmaanidel on koju kätte toodud võimalus näha oma silmaga muusikamaailma suuri ja vägevaid! Ürituse avapauguna vallutavad lavalauad tõelised «ristiisad», esimesed hip-hopi superstaarid Wonder Mike, Master Gee ja HenDogg ehk The Sugarhill Gang!
 
1979. aastal hüppas Sugarhill Gang üle kujuteldava seina, mis lahutas hiphopi muusikat põhivoolust, tulles välja maailmakuulsa räpphitiga «Rapper's Delight».

Lugu avas ukse 20. sajandi kõige populaarsemale ja võimsamale muusikastiilile. Tegemist oli esimese räpplauluga, mida mängiti raadiotes ja telesaadetes, tutvustades uut ja põnevat muusikastiili laiemale üldsusele.

«Rapper’s Delight» on muusikaajaloo üks suurimaid hitte, mida müüdi 1979. aastal 60 000 eksemplari päevas ja praeguseks on seda müüdud üle 8 miljoni. See aitas rajada teed paljudele noortele ja edasipüüdlikele räpparitele ning tutvustada hiphopkultuuri laiemale publikule.

Sugarhill Gangi liikmed kehastavad hip-hop kultuuri, millel puudub igasugune sallivus kuritegevuse vastu. Nende mõju kõikidele räppmuusika aspektidele on hindamatu, sest nemad tõid räpi mainstream’i.

2009. aastal, pärast 30 aasta möödumist suurest vallutusretkest muusikamaailma tippu jõudsid härrased taas kord vägevate hulka koos DJ Bob Sinclairi ja nende ühise megahitiga «LaLa Song»!
 
Kuna tegemist on Playboy sarjas oleva üritusega, ei saa peolt puududa ilusad Playmate’id, Casino Cleopatra strip-poker, kaunid kehamaalingud ja loomulikult mehed, kes loovad selle õhtu metsiku vibe’i – resident-DJ-d Defkut ja Deniss Karabljoff, keda assisteerib DJ Sin-Sin!
 

Pileteid müüakse ainult kohapeal ja hinnaga 200 krooni! Uksed avatakse kell 22.00.
Sissepääs alates 21a.
Lisainformatsioon ja laudade reserveerimine: www.cathouse.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles