Palju õnne! Lauljanna Renate sai emaks ning Aivar Pohlak vanaisaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Renate
Lauljatar Renate Foto: Martin Lätt

Lauljanna Renate räägib oma blogis, kuidas kulges tal oma esiklapse sünd ning mis väikesele maimukesele nimeks pandi.

«Vana-aasta õhtuks meil plaane tehtud ei olnud või kui täpne olla, siis plaan oligi teleka taga vedeleda, midagi head näksida ja lihtsalt olla, aga plaanid tegid ennast ise. Nimelt teisipäeval oli meie eludes see kaunis päev, mil saime hakata ennast perekonnaks kutsuma – sündis pisike Sandra, kauaoodatud kaunike.  Kell 9.15 hommikul tulid ära veed, kahe ja poole tunni pärast olin juba sünnitusvoodil – nii et kui tihti läheb esimese lapsega aega, loed tuhusid ja ootad õiget hetke, mil sünnitusmajja minna, siis mul käis see algus ikka väga kähku. 16.47 oli beebi kõhul ja kaks tundi hiljem taastusime juba perepalatis. Kaaluks 4105 grammi ning 53 cm, nii et päris suur tüdruk,» kirjeldab Renate, kes aastavahetuse haiglas koos vastsündinud beebi ja isaga veetis. 

Renate esiklaps sündis neiu ja Siim Pohlaku perre, kes on Aivar Pohlaku poeg ja Anni Pohlaku vend. Siim on tegev EKRE ridades.

Palju õnne noorperele ka Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles