«Tujurikkuja» produtsent paljastab, miks sketšisari lõpu sai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tujurikkuja lõpulaul
Tujurikkuja lõpulaul Foto: ETV

Politoloog ja «Tujurikkuja» produtsent Erik Moora kinnitas, et seitse aastat televaatajaid naerutanud sketšisari sai tõesti lõpu.

«Ma arvan, et see ei ole peamine põhjus, miks me lõpetame, et nali maailmas otsas oleks," rääkis Moora, kelle sõnul oleks teemasid palju, millest saadet teha, vahendab Menu.err «Vikerhommikut».

«Me tegelikult mõtlesime seda täitsa tõsiselt, mis me eelviimases sketšis ütlesime, et eks ole nüüd tehtud üht- ja teistpidi ja edasi me nüüd enam ei tee,» rääkis Moora ja lisas, et tema jäi viimase saatega rahule: «Ma ei tea, kas see on siis aastavahetuse perioodi teemadepuudus, aga tegelikult «Tujurikkujaga» - nii palju aastaid, kui me oleme seda teinud - siis hakkab järgmistel päevadel analüüs, leidub solvujaid, leidub õnnelikke ja leidub kõiki teisi. Selles mõttes otseselt ei üllatanud ja eks me tegelikult teadsime, kuhu auku see laul selles mõttes läheb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles