Galerii: DiModa tõi lavale Anastassija Balaki uue kollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 25. detsembril toimus lounge Deja Vu’s taaskord stiiliürituste sari DiModa. Seekord ootas DiModa kõiki gurmaane nautima Anastassija Balaki uhiuut kollektsiooni "FLAME"! Kohapeal kostitas kõiki külalisi Xante, mis oma imemaitsvate kokteilidega tegi suu magusaks ning meele heaks!

Pidulik kollektsioon «FLAME» - pehme jooned, vabamad lõiked, bordoo-, kuldsed, safrani- ja ploomikarva lendlevad Itaalia kangad. «A.B Fashion Design» teeb riideid tänapäevastele naistele ja tütarlastele, kes otsivad midagi ainulaadset pidulikeks ja erilisteks puhkudeks.

Foto: Maksim Toome

Lounge Déjà Vu’d külastasid kõik moehuvilised 25.detsembril, mil leidis aset järjekordne DiModa, kus esitlusele tuli Anastassija Balaki uus kollektsioon “FLAME”, lisaks pakkus talve eest kaitset Karusnaha Maailm, mis täiustas moeshow'd enda luksuslike karusnahkadega! Aksessuaarideks kasutati kauneid Accessories by Linde ehteid. Kaunid soengud sättis sel õhtul modellidele andekas Oksana Linde, make up'i eest hoolitses Lesja Kudrik. Õhtujooke pakkus kõigile Xante!

Foto: Maksim Toome

Kuid juba täna kutsub Lounge Déjà vu veetma glamuurset aastavahetust Gatsby stiilis peole, mis üllatab kõiki luksusliku show-programmiga, lisaks muidugi uhke ilutulestik ning kauneimad külalised! Rohkem infot peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles