Surnuks tunnistatud joobes venelane ärkas surnukuuris ja jätkas pidu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Venemaal Kaug-Idas Primorje krais Hassani rajoonis tarbis mees peol väga suures koguses viina ja arvati, et ta suri selle tõttu.

Kohale kutsutud parameedikud tunnistasid mehe surnuks ning sõidutasid ta surnukeha surnukuuri, edastab Daily Mail.

Pärast ärkamist surnukuuris ei läinud mees koju peatäit välja magama, vaid liitus uuesti pidutsenud seltskonnaga.

Sõprade sõnul ei tundud parameedikud mehe pulssi ega südametööd, mis lubasid oletada, et ta suri.

Parameedikud panid «surnud» mehe kohaliku haigla surnukuuris külmkambrisse, mis mõjus joobes mehele äratavalt.

Pärast ülesärkamist leidis mees end tundmatus keskkonnas ja tahtis välja saada, hakates rusikatega vastu ust prõmmima. Seda kuulis surnukuuri turvatöötaja, kes tuli vaatama, milles asi ja teatas helidest ka arstidele.

Kui turvatöötaja ja arstid külmkambri avasid, leidsid nad eest elusa, kuid paanikas mehe, keda politsei enne vabastamist küsitles enne.

«Haigla surnukuuris oli siis palju surnuid ja selle tõttu tuli mees külmkambrisse panna, kuna mujal kohta ei olnud. Tegemist ei olnud surnuga, sest ta ärkas saamata aru, kus ta on, sest oli pime ja külm. Ta leidis ukse, mis oli lukus ja hakkas selle vastu taguma,» selgitas politsei pressiesindaja Aleksei Stojev.

Pärast «teispoolsusest tagasitulemist» läks mees tagasi peole, kus ta sõbrad olid hakanud juba peiesid pidama.

Üks sõpradest minestas, kui nägi meest elusana sisse astuvat. Mehed jätkasid vahepeal katkenud pidu juba «elluärkamise» meeleolus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles