Aasta meesstrippar on Farmi-Gabriel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 20. novembril toimus Tartu klubis Tallinn SUUR GIGANTIDE HEITLUS! - Eesti aasta parima meesstrippari selgitamine! Ürituse korraldaja oli  tutvumisportaal iha.ee.

Eesti ajaloo suurimal stripparite heitlusel konkureerisid oma kehavõlude eksponeerimise kunstis esimest korda ühel laval Marco Tasane aka Strippar Marco, Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel ja Indrek Leibur aka Nõia-Ints.

Lisaks staarstripparitele konkureerisid ihaldusväärsele  tiitlile ka mitmed teised kaunite vormide-ja vinge tantsuoskusega Eestimaa poisid. Club Tallinn oli rahvast triiki täis ja võistlejatele elati kaasa täiel rinnal.

Auväärsed žüriiliikmed olid metsik Igor Maasik, pöörane Merle Jääger ja bravuurne Anu Saagim. Õhtujuht  alati galantne Mart Sander.

Ägedas konkurentsis osutus võitjaks Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel, keda olid innustama tulnud ka pereliikmed. Mees sai auhinnaks aasta parima meesstrippari tiitli ja seda kinnitava suursuguse  võitjavöö.

Kiika pildigaleriid metsikust ööst Club Tallinnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles