Hipsterid, tantsima! Meelelahutusprogrammiga aastavahetus Erinevate Tubade Klubis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Gorõ Lana
Räpipunt Gorõ Lana Foto: promo

Põnevaid sündmusi täis aasta tuleb saata ära selle vääriliselt - Erinevate Tubade Klubi ootab aasta viimasel õhtul alates kell 21.30 kõiki uusi ja vanu sõpru külla, et jätta hüvasti läinud aastaga ning uus meeldejäävalt vastu võtta. 

Sel ajal, kui osa kaasmaalastest lõpetavad veel teleka seltsis hapukapsa ja verivorsti söömist ning ootavad presidendi kõnet, toimub Telliskivi kõrgemail korrusel meelelahutuslik eriprogramm ja esineb vene räpigrupeering Gorõ Lana. Eriprogrammist leiab menukate telesaadete uuslavastused: «Reisile sinuga» Maire Aunaste ülemeeliku sõbranna Laine Kaunastega (näitleja Sandra Lange) ja «Kuldvillak» saatejuhi Rauno Kuusiku terava pilgu all ning kõik saavad osaleda.

Enne raha taevasse laskmist on võimalus osa saada valimistel mitte osalenud Eesti presidendi kõnest.

Foto: promo

«Seekord me astume lavalaudadele koos Low K'ga ja esitame täiesti uut elektroonilist low-fi programmi. Läinud aasta puhul tulevad muidugi ka vanad head lood. Võtame ühes sämplerid, kontrollerid, plaadid ja ka seni avalikult kuulmata sõnad!» kommenteerib Gorõ Lana ninamees Pavel Pi aastavahetusel esitamisele tulevat kontserti.

«Õige aastavahetuse pidu peab olema täis nalja, naeru ja häid sõpru,» leiab Gorõ Lana. «Erinevate Tubade Klubi on suurepärane peokoht, seal on palju ruume  ja on valikut, kus hängida. Pluss seal on alati vinge vaibiga peod!»

Uue aasta saabudes naudime üle linna vaadet Erinevate Tubade Klubi panoraamakendest, lööme šampusepokaale kokku ning julgematel on võimalus uue aasta lubadused kirja panna. Pidu kestab järgmise päeva valgeni DJ-de Illimar Vihmari, Kersten Kõrge, The Godbrothersi jt biitide järgi.

Pilet: 10 eurot

Pilet 8-le ühes lauabroneeringuga: 200 eurot (loe: sisaldab garderoobipiletit ning joogipoolist)

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles