Aastavahetuse outfit leitud? Babulja peol lõbutseti kirevates ja säravates kostüümides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 26.detsembril tervitas lõbus vanaema kõiki oma lapsukesi koos Grey Goose'iga lounge Deja Vu’s, et aastale  korralik punkt panna ning see glamuurse ja särava koosviibimisega ära saata! Enneolematu kostüümiparaad, kaunitarid ja karge Gray Goose tõid Lounge Deja Vu'sse aasta viimaseks Babuljaks kokku tõelise Vene peo austajad!

Jõulud on läbi ning ka Vanaema tundis, et on aeg korraldada üks ülelinna aastalõpu pidu, mis ületaks kõiki möödunud aasta pidusid ja kus jõuludest taastumiseks hommikuni tantsida.

Foto: Maksim Toome

Aasta koos Babulja unustamatute pidudega on läbi saamas, seega valmistas Vanaema end aasta viimaseks peoks kõvasti ette ning pakkus kõigile külalistele taaskord unustamatu öö täis tähesära ning glamuuri. 

Foto: Maksim Toome

Parimaid vene hitte mängis DJ Peterson ning Babulja lapsukestele andis selleks õhtuks kauni jume Chocolady! Õhtu jooke pakkus Gray Goose. Muidugi olid kohal ka kaunid külalised, kes näitasid ideaalselt eeskuju, milline võiks välja näha riietus aastavahetusel.

Foto: Maksim Toome

Lounge Déjà Vu kutsub gatsbylikule aastavahetusele koos uhke show-programmi ning muusikaga! Rohkem infot leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles