Eva Longoria laseb pulmakleidi disainida lähedasel sõbrannal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria, left, and Victoria Beckham poses for photographers upon arrival at the Global Gift Gala 2015 in London, Monday, Nov. 30, 2015. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP)
Eva Longoria, left, and Victoria Beckham poses for photographers upon arrival at the Global Gift Gala 2015 in London, Monday, Nov. 30, 2015. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP) Foto: Jonathan Short/AP

«Meeleheitel koduperenaiste» staari Eva Longoria pulmakleidi disainib tema hea sõbranna, moekunstnik Victoria Beckham.

41-aastane moekunstnik ja endine popstaar Victoria Beckham sai palve telestaari Eva Longoria pruutkleiti disainida, kui ta abiellub kihlatu Jose Antonio'ga järgmisel suvel. Paar kihlus sel kuul.

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

«Posh on huvitatud pruutkleitide poole pealt äri arendama, seega on see tema jaoks unistuse täitumine,» vahendab Female First jutuka allika sõnu.

«Ta teadis, et ta teeb selle enne kui Jose jõudis Eva kätt paluda.»

Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

«Eva pulmafotod saavad levima üle kogu maa nii, et see on täiuslik reklaam Poshi jaoks,» pajatas allikas, et Beckham teeb kleidi Longoriale tasuta. Eva on sõber ning ta ei vaja lisaraha.

40-aastane Eva oli varem abielus Ameerika seebistaari Tyler Christopher'iga ning korvpallistaari Tony Parker'iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles