Elu24 video: Miks on Tallinna tänava vaateaknale ilmunud nukkuvad Eesti artistid?

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 30. detsembril jagab Raadio 2 Aastahitte, millega seoses on Tallinnas, Estonia puiesteel asuva klubi Butterfly vaateaknale kerkinud märkimisväärne pop-up raadiostuudio, mille kujunduse autoriteks on neli Tartu tüdrukut. 

Raadio 2 korraldas sügisel konkursi, mille võitjal oli võimalus disainida klubi välisein, kus kuulutatakse välja selleaastased aastahiti võitjad. Võitjateks osutusid Tartust pärit MTÜ Elukas kujundajad, kelle töö püüdis paljude teiste seas pilku ka meil, ning läksime ja uurisime kes on need tüdrukud, kust tekkis mõte ning kes on need artistid, kes on vaateaknale nukkuma pandud?

Foto: Erlend Štaub

Samuti tegime ka välkuuringu möödakäijate seas, et uurida, kuidas vaateaken neile Tallinna pildis meelidib ning millistele artistidele nad pöialt hoiavad ja võidukarikaid ennustavad.

Vaata videost!

PS! Hea lugeja, samuti on ka sinul täna Raadio 2-e Aastahiti järelpeol võimalik koos värskete võitjate ja kõigi teiste vägevate muusikutega pidutseda. Rohkem informatsiooni loe Facebookist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles