Pärnu bänd Steps To Synapse esitleb debüütalbumit ja tuuritab koos The Boondocksiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steps To Synapse
Steps To Synapse Foto: Urmas Luik

Indiecosmos'e Steps To Synapse'i EP "Desires" on valmis ja seda on vaja esitada. Abis on supergrupp The Boondocks, et esitleda uhiuut singlit "Everybody Shake". Täna Tartus, uue aasta alguses Tallinnas ning Pärnus.

Kosmose-indie-pop bändiks titulleeritud Steps To Synapse debüütalbum on valmis. Albumi salvestuse eest vastutas Erko Niit ja stuudio Korter13. Helikandjalt võib leida 4 bändi värvikamat muusikapala. Masterdamise ja miksimise eest kandis hoolt Heliala juht Janek Kivi, kes on olnud seotud bändide Dagö, Sibyl Vane, Boyband, Goresoerd ja paljude muude albumite valmimisega. Plaat on saadaval populaarsematel muusika striimimise platvormidel ja uuest aastast ka erinevates plaadipoodides.

Plaadiesitlustuuri kontserdid toimuvad Tartus, Tallinnas ja Pärnus koos enda uut singlit "Everybody Shake" esitleva The Boondocksiga.

Pärnust pärit bändid astuvad üles:

TÄNA 30.12 Tartu, Arhiiv

Uksed 22.00

2.01 Tallinn, Von Krahl

Uksed 22.00

9.01 Pärnu, Korter13

Uksed 22.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles