Video: Priit Piusi kulunud paroodiad vahetatakse saates "Aastavahetus Kinoteatriga" uute ja originaalsete naljade vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt ja Priit Pius.
Märt ja Priit Pius. Foto: Viktor Burkivski

Vana-aasta õhtul naerutab ETV Kinoteatri meeleoluka aastavahetusprogrammiga, mis serveerib vaatajatele kulunud huumori asemel eneseiroonilisi paroodiaid ja lõbusaid sketše.

Noor näitleja Priit Pius on vaatajaid juba kaua aega rabanud Mihkel Raua, Edgar Saviaare ja Urmas Paeti paroodiatega. Ülitäpsed numbrid on publikule tuttavaks saanud, kuid janu värskete kehastumiste järele pole vaibunud.

Nii paiskabki Kinoteater vana aasta viimasel õhtul ekraanile terve rea telemaailma argipäeva tavalisi, kuid vaataja jaoks üllatavalt koomilisi hetki, mis teevad meele lõbusaks kõikidel.

Foto: ERR

Poliitikud, lauljad, näitlejad ja teised avaliku elu tegelased - neis kõigis on kuhjaga ainuomaseid jooni, mis sel õhtul robustse brutaalsusega elu kõige ehedamas lihtsuses vaatajateni tuuakse.

Foto: Kulla Laas

"Aastavahetus Kinoteatriga" on reportaaž telemaja koridoridest uue aasta eelõhtul. Aastavahetuse otsesaate kaost püüavad kontrollida Henrik Kalmet, Priit ja Märt Pius ning Kaspar Velberg. Olukorda püüab ohtaja Tõnis Niinemets, kuid pööraselt joviaalsed päriselutegelased Mari-Liis Lill, Elmo Nüganen, Sepo Seeman, Saara Kadak, Mihkel Raud, Kaja Kallas jpt. on välja kujunenud isiksused, mitte voolitavad karakterid.

Tuju mitte rikkuv "Aastavahetus Kinoteatriga" on ETV ekraanil 31. detsembril kell 21.15.

Vaata enne tele-eetrit: Priit Piusi kulunud paroodiad vahetatakse 31. detsembri saates "Aastavahetus Kinoteatriga" uute ja originaalsete naljade vastu :P Poliitikud, lauljad, näitlejad ja teised avaliku elu tegelased - neis kõigis on kuhjaga ainuomaseid jooni, mis sel õhtul robustse brutaalsusega elu kõige ehedamas lihtsuses vaatajateni tuuakse.Aastavahetuse otsesaate kaost püüavad kontrollida Henrik Kalmet, Priit ja Märt Pius ning Kaspar Velberg. Olukorda püüab ohtaja Tõnis Niinemets, kuid pööraselt joviaalsed päriselutegelased Mari-Liis Lill, Elmo Nüganen, Sepo Seeman, Saara Kadak, Mihkel Raud, Kaja Kallas jpt. on välja kujunenud isiksused, mitte voolitavad karakterid. Tuju mitte rikkuv "Aastavahetus Kinoteatriga" on ETV ekraanil 31. detsembril kell 21.15 ;)

Posted by Eesti Televisioon on 29. detsember 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles