Tantsusaate poolfinaalis kõlab Eesti muusika

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuues saade
Tantsud tähtedega kuues saade Foto: Jelena Rudi

Pühapäevases «Tantsud tähtedega» poolfinaalis esitatakse tantse Eesti lugude saatel.

Saate vaheesinejatena astuvad aga ühiselt lavale «Tantsud tähtedega» esimese hooaja finalistid Gerli Padar ja Martin Parmas ning Mikk Saar ja Olga Kosmina-Lõsjuk.

Tantsupõrandale on võidu nimel pingutama jäänud vaid kolm paari. Üllatusi on oodata, sest eestikeelse muusika saatel saab näha nii džaivi, aeglast fokstrotti, paso doblet, tangot kui ka quickstep’i.

Tantsusaade hakab lähenema lõpusirgele ja juba sel pühapäeval selguvad need kaks paari, kes 5. detsembril «Tantsud tähtedega» neljanda  hooaja finaalis osalevad. Järgmisel pühapäeval, 28. novembril «Tantsud  tähtedega» otsesaadet ei toimu.

Teemasaated on «Tantsud tähtedega» jooksva hooaja üheks muudatuseks. Esimeses temaatilises saates kasutati tantsude loomisel filmimuusikat, teises saates jutustati lugusid, poolfinaalisaates tuleb paaridel aga valida tantsuks eestikeelne muusikapala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles