TV3 aastavahetus pakub teiste seas nalja «Edekabeli» ja «Padjaklubi» staaride saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastalõpusaade «Padjaklubi kruiisikas: Tallinn-Stockholm»
Aastalõpusaade «Padjaklubi kruiisikas: Tallinn-Stockholm» Foto: TV3

TV3 pakub aastavahetuseks ohtralt nalja ning võtab aasta kokku mitmete erisaadetega. Lisaks kohtame ekraanil ka uusi saateid.

AASTALÕPU ERISAATED

30.detsember, kolmapäev

kell 19.00 „Seitsmeste aastalõpp“

Esmakordselt võtavad TV3-e „Seitsmesed uudised“ aasta kokku piduliku erisaatega. Pooleteist tunnine ülekanne imeilusast Kõltsu mõisast teeb tagasivaate põnevale ning sündmusterohkele aastale ja tunnustab väljapaistvaid  inimesi, kes möödunud aasta jooksul Eesti ellu tähelepanuväärse jälje jätsid. Välja kuulutatakse "aasta rahvamees",  "aasta ettevõtja", "aasta poliitik", "aasta uustulnuk", "aasta sportlane" ja "aasta tähelend". Pidulikus erisaates kõlab elav muusika ja esimest korda jõuavad ekraanile ka mitmed humoorikad ning lõbusad videolood.   

31. detsember, neljapäev

kell 17.15 “Need näod ei unune”

Need on esitused, mis on sööbinud iga eestlase mällu ja tekitavad garanteeritult hea tuju ning lustliku olemise. Näosaate nelja hooaja kõige naljakamad, kõige pöörasemad ja kõige ägedamad esitused, mis on seatud uhkeks kontserdiks, lükkavad käima TV3 vana-aasta õhtu naljaprogrammi.

Foto: Erlend Štaub

kell 17.50 “Me armastame Eestit” : vana-aastalõpu eri

Aastavahetuspeo lükkab käima meeleolukalt tujuküllane „Me armastame Eestit“ erisaade. Tavapärasest pikemas ja pidulikumas saates on küsimused seotud lõppeva aastaga, lauldakse tänavusi suuremaid hitte ning esitletakse täiesti uusi ja enneolematult lõbusaid mänge. Saatejuhi Eda-Ines Etti ja kaptenite Peeter Oja ja Hannes Võrno kõrval säravad Maarja-Liis Ilus, Elina Born, Ott Sepp, Juss Haasma, Jüri Pootsmann ja Karl-Erik Taukar.

Foto: Erlend Štaub

Kell 20.00 “Mida toob aasta 2016?”

On möödunud aasta, mis oli tulvil erakordseid sündmusi, millest paljusid nägid hämmastava täpsusega  ette ka selgeltnägijad ja maagid. Kuid milliseks kujuneb järgmine aasta? Juba traditsiooniks saanud ennustussaates vaatavad Eesti tuntuimad astroloogid eesotsas Igor Mangiga tulevikku, püüdes anda vihjeid, mida algaval ahviaastal meile varuks on. Edda Pauksonilt saate aga suuniseid, kuidas aasta enda päikesemärgi jaoks edukaks ja õnnelikuks muuta. 

Foto: TV3

Rahvusvaheliseltki tuntud selgeltnägija Ilona Kaldre ennustab aga, milliseks kujuneb algav aasta meie tuntud poliitikutele eesotsas Toomas Hendrik-Ilvese ja Edgar Savisaarega. Samuti on saates põhjalik ilmaennustus Kuuse-taadilt. Toimetaja: Anna-Maria Makko.

kell 21.00 “Padjaklubi kruiisikas: Tallinn-Stockholm“

See pidi olema üks tavaline aastalõpu laevareis, kuid kõik muutub hetkega,  kui pardale saabuvad Padjaklubi tüdrukud. Käivitub lõbus virr-varr, mis viib heatujulise vaataja otseteed  uude aastasse.

kell 22.00 “Edekabel”

Foto: TV3

Eestimaa tele-aastavahetuse traditsiooniline huumoripärl, Henrik Normanni "Edekabel" kaunistab käesoleval aastal TV3 vana-aasta õhtu programmi. Külla tulevad Jan Uuspõld, Anu Välba, Priit Toobal, Teet Margna, Märt Avandi, Jevgeni Ossinovski, Tanel Padar, Linnar Priimägi, Tanel Talve, Nikolai Stalnuhhin, Erich Krieger, Valdo Randpere ja teised 2015. aasta suured teletähed. Kõikides osades: Henrik Normann.

kell 22.45 “Naerburaator”

Kas teadsite , milline on Edgar Savisaare lemmiknali? Kuidas oskavad naerutada legendaarsed sõnajalakesed  Siiri ja Viivi? Milliseid anekdoote räägib Kadri Simson? On aeg üles tõsta suunurgad  ja võtta sisse naerburaatori poos, sest kõige mahlakamaid anekdoote ning kõige pöörasemaid lugusid räägivad  Eesti kõige kuulsamad kuulsused.

Foto: TV3

Arvo Kukumägi, Edgar Savisaar, Grete Klein, Eerik N. Kross, Vladas Radvilacisus, Tõnu Trubetsky, Ken Saan, Elisa Kolk, Liis Lemsalu, Martin Helme, Kadri Simson, Sven Mikser, Märt Sults, Triin Tulev, Indrek Tarand, Harri Kingo, Alari Kivisaar, Kerttu Rakke, Erich Krieger, Jaana Liisa Johansson, Juku Kalle Raid, Hardi Volmer, Brigitta Murutar, Neinar Seli, Diana Klas, Abdul Turay, Sõnajalad, Ott Lepland ja Hendrik Sal-Saller.

kell 23.00 “Padjaklubi kruiisikas: Grande Finale!“

Foto: TV3

Tallinn- Stockholm. Aastavahetus on kõigest tunni aja kaugusel, kuid Padjaklubi tüdrukud avastavad, et vanast aastast polegi nii lihtne lahti saada. Sündmused laeval võtavad täiesti ootamatu pöörde.  

Vana-aasta õhtu MUUSIKA:

00.05 “Star FM suvetuur”

Rapla laululaval toimunud viimasel kontserdil astusid üles Getter Jaani, Koit Toome ja „Smilers“.

01.15 “Meie festival”

Muusikafestivali salvestus, kus publiku ette astusid "Apelsin", "Meie mees", "Põhja-Tallinn" ja "Singer-Vinger".

02.05 Marko Matvere ja Väikeste Lõõtspillide Ühing

Marko Matvere ja Väikeste Lõõtspillide Ühing astus sel suvel täiesti uute lugudega üle hulga aja taas rahva ette, et pidada maha oma 25. sünnipäev.

AASTAVAHETUSE ja ALGUSE FILMID

Aasta esimese päeva hommik on pühendatud kõige pisematele TV3 vaatajatele, kavas on tõeline multikamaraton! Animafilmid: „Käsna-Kalle Kantpüksi filmiga”, “Kung fu panda pühad”, “Kung fu panda: meistrite saladused”, “Eesli jõululaulud; Shreki jõulutrall“, „Häid jõule, Madagaskar“ ning esilinastuv „Muumid Rivieral”.

Foto: Wikipedia.org

Aastavahetuse ja alguse filmide seas on vaatamist muidugi ka suurematele filmihuvilistele. Ootuspäraselt on eetris igihaljas „Prints Zamundast“, oodatud muusikafilm „Helisev muusika“, südamlik „Forrest Gump“ ning populaarne „Grease”. Samuti rõõmustame kõiki Bondi fänne, sest mängufilm “007: Dr. No” jõuab aasta alguses TV3 ekraanile.

Teleesilinastusi jagub rohkesti nii aasta lõppu kui ka algusesse. Näiteks 2.jaanuaril ajalooline draama „Kuninga kõne“ (The King's Speech,USA-Australia), seiklusdraama „Pii elu“ (Life Of Pi, USA) ja seiklusfantaasia „Suur ja kõikvõimas Oz“ (Oz The Great And The Powerful, USA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles