Lauljanna Liisi Koikson sai hakkama eneseületusega ja tegi midagi pöörast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laula mu laulu" Liisi Koikson
"Laula mu laulu" Liisi Koikson Foto: Erlend Štaub

Novembri lõpus tegi 32-aastane lauljatar Liisi Koikson enda jaoks midagi täiesti pöörast, ületas ennast ja läks oma elu esimesse ujumistundi.

«Ma ikka kartsin mitu päeva ette,» rääkis Liisi Koikson ajakirjale Tervis Pluss, kuidas ta läks oma elu esimesse ujumistrenni. «Ausalt, mul oli juba tükk aega enne selline imelik tunne, nagu mul oleks märg ja külm.»

Alguses polnud naise sõnul trennil vigagi, aga kui vette tuli minna, oli õhina, hirmu ja elevuse segu. «Minu kaitsereaktsioon oli naeratada. Sest ma ei hakka seal ju nutma,» kirjeldas staar.

Foto: Marko Mäestjärv

Liisi tõdes, et ujumistunni juures põhiline on see, et ta tunneks, et vesi on mõnus. Üldse leiab staar, et elu peab olema mõnus.

Muide, Liisi paljastab ajakirja veergudel, et nokitseb natukene ka uue plaadi kallal: «Midagi on valmis, aga salvestama pole veel hakanud. Kuid elevus on sees juba.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles