Pilk peale: Mauno Meesit avaldas «Varjudemaa» kauni ja abstraktse muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauno Meesit «Varjudemaa»
Mauno Meesit «Varjudemaa» Foto: promo

Laulja ja muusikakirjutaja Mauno Meesit avaldas muusikavideo loole «Varjudemaa», mis pärineb Meesiti just ilmunud samanimeliselt soundtrack plaadilt. 

Muusikavideo autoriks on Ergo Kuld, kelle loominguks on ka «Varjudemaa» telesari, millele Meesit muusika kirjutas. Kõrvalosas näeb seriaalist tuttavat näitlejat Karin Rask-i. Video filmiti sel kuul Järvamaal, Esna vallamajas, mis inspireeris osalisi oma vana arhitektuuriga. 

«Ruumid lõid videole kohe sobiva atmosfääri ning olid heaks baasiks meie abstraktsele ideele. Läksime vallamajja kohale, panime tehnika üles ja sisuliselt andsin ühe looga paaritunnise kontserdi, mis nüüd lühemal kujul muusikavideo vormi sai. Olime õnnega koos, et pilvise päeva õhtul saabus selge taevas ja saime jäädvustada akendest paistva loojuva päikese valguse, mis saigi omamoodi video peategelaseks ja kulminatsiooni osaks,» kommenteerib Meesit.

«Varjudemaa» album on tänaseks plaadipoodides müügil ning uue aasta alguses on oodata ka selle muusikaga kontserte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles