Hannes Võrno: tegutsen õhtujuhina vastavalt aastavahetuse ootustele ja meeleolule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: promo

Eesti üks tipp-restorane Art Priori korraldab 31. detsembri õhtul elegantse aastavahetuspeo. Õhtujuhiks on rahva poolt armastatud telenägu ja näitleja, alati intelligentselt humoorikas Hannes Võrno. Hannes jääb publikuga ürituse algusest kell 20.00 kuni selle lõputunnini kell 01.00 juba aastal 2016. Muusikalisi meeleolusid loob Liis Lemsalu Trio.

Hannes Võrno ise ütleb, et kuigi tal on õhtu juhtimisel põhimõtted paigas, sünnivad toredad ideed siiski kohapeal, vastavalt sellele, mida silm näeb ja süda ütleb. «Koht ise on eriline, kunstirestoran, see pakub silmailu, hingetoitu ja ka gurmaanlikku kõhutäidet,» ütleb meelelahutaja. «Aastavahetuse õhtu on ootust täis, õhustik loob meeleolu ja vastavalt sellele tegutsen ka mina õhtujuhina.»

Kuivõrd Hannes Võrnol lõppes hiljuti teenistusleping kaitseväega, siis on tal nüüd rohkem vaba aega sellistel üritustel kaasa lüüa ja head tuju pakkuda.

Foto: Natasha Pastakeda

Aastalõpp Art Prioris on eksklusiivne – restoran võtab vastu vaid 50 külalist, kelle kõigi eest hoolitsetakse erilise tähelepanuga. Daamid on oodatud pidulikus õhtukleidis ja härrad tumedas ülikonnas. Kell 20.00 – 21.00 on külalistel au saabuda restorani poolt korraldatud transfeeriga Tallinna piires. Elevust ja üllatusi jätkub kuni uue aasta esimese tunnini. 

Restoran Art Priori tunnistati sel aastal Eesti parimate restoranide hulgas meisterklassi tiitli vääriliseks ja sai teiste restoanide reas kuuendaks. Art Priori mustikadessert sai aga aasta desserdi tiitli. Interjöör tunnustati käesoleval aastal Eesti Sisearhitektide Liidu esimese preemia vääriliseks. Samuti on restoran Art Priori arvatud 300 parima põhjamaa restorani hulka ning on leidnud koha tuntud restoranigiidis - White Guide 2016.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles