Kuhu minna? Tallinn pakub aastavahetusel ägedaid pidusid igale maitsele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland esitles oma uut singlit Chicagos
Ott Lepland esitles oma uut singlit Chicagos Foto: Erlend Štaub

Aastavahetus on taas ukse ees ning 2016.aasta võetakse loomulikult pealinnas vastu suure tralli ja mölluga. Ei tea, kuhu minna? Vali omale meelepärane pidu, tantsukingad jalga ja tähistama!

Vabaduse plats

Aasta ärasaatmine ja uue aasta vastuvõtt Vabaduse platsil tuleb tänavu üllatusterohke ning meeldejääv. Ilutulestiku ning video-mapping'u kõrval pakuvad emotsioone «Eesti otsib superstaari» telesaates osalejad ja hooaja võitjad. Õhtu algab Erkki Sarapuu juhtimisel. Staarisaatest tuntuks saanud lauljad Ott Lepland, Liis Lemsalu, Gertu Pabbo ning Karl-Erik Taukar annavad pea tunniajase kontserdi.

Foto: Marko Mäestjärv / Kanal 2

Klubi CatHouse

Laval legendaarne lauljatar Nancy ja Särtsakas Vaido & MJ Dance Team.

Restoklubi PAI

Laval annab live'i Kuu poest Balti jaamani tuntuimad mehed - räpipunt Hanf Kung. Mängijatel hoiavad pidu üleval räppar Tommyboy, Egoism ja Slin.

Foto: promo

Gloria restoran ja veinikelder

Aastavahetuse pidulik õhtusöök. Muusikalise meeleolu loob Uku Suviste klaveril, kirgi kütab Nele-Liis Vaiksoo koos võrgutavate kabareetantsijatega. Maitsemeeli paitab kuuekäiguline õhtusöök Gloria Restorani ja Veinikeldri kokkadelt ning meeliülendavad veinid tulevad veinikeldri riiulitelt sommelier Marko Harki soovitusel.

Tallinna Kunstihoone

2015 ärasaatmise selebratisooniks on ühendanud jõud legendaarne Mutant Disco ja Leedu elektroonilise skene lipulaev Despotin Beat Club ning võtnud kampa hulganisti häid sõpru. Südamerütmi stimuleerivad Faun Racket ja Fingalick, Mutant Disco ja Despotin Beat Club lavad, Black & White ja Vaakumbaar, kaasaegne kunst ja lõpmatu kogus head seltskonda, šampust ja pidustusi.

Lounge Deja Vu

Unustamatu show-programmi 1920ndate stiilis. Terve öö vältel lahutavad meelt imekaunid kabaree tantsijad, kes on ette valmistanud spetsiaalse aastavahetuse show-programmi. Muusikalist meelelahutust pakub DJ Kaido Kaasik. Üheks ööks muutub lounge Deja Vu tõeliseks paleeks, kuhu uksed avab Mr. Gatsby isiklikult. 

Foto: SCANPIX

Club Privé

Pidu hoiavad kuumana DJ WIDENSKI ja DJ DEFKUT. Privé legendaarseks saanud uue aasta pidu võtab kuumad pöörded nii tantsuplatsil, baarilettidel, laval kui ka DJ-puldis! Ollakse ilusad, pritsitakse shampanjat, jagatakse õnne ja tulistatakse sulli!

Erinevate Tubade Klubi

Uue aasta saabudes nauditakse üle linna vaadet Erinevate Tubade Klubi panoraamakendest, lüüakse šampusepokaale kokku ning julgematel on võimalus uue aasta lubadused kirja panna. Lava võtavad üle DJ-d ning oma laiviga ei anna armu viisakad ja teravakeelsed hip-hopi härrad grupist GORÕ LANA ja üllatusetteaste teevad DEEMAH DD & PROPAZHA!

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Buddha Lounge

Uuel tänaval asuv Buddha Lounge kostitab peoga Big Buddha Bash 2016. Plaadimasinate ja mikrofoni taga: Raadio 2, Etnokonservid DJ DON ERIKSON, lisaks keerutab plaate räppar Tommyboy. Üritus on tasuta.

ASUM

Uus ohtralt elektoorilist biiti pakkuv klubi ASUM tervitab Tulika tänaval aastalõpupeoga. Pidu hoiavad üleval ohtralt DJ-sid: Rhythm Doctor, Jouko Perttula, Sebastian Holm, Malkovski, Van Muk, Eisi, Exit Safe Mode, Mava b2b Ali Asker.

Suhkrumoll

Bassiõhtu juhatab pidulisi eriti magusate bassidega uude aastasse. Residendid ja külalised mängivad varajaste hommikutundideni mõnusat tantsulist trummi & bassi ning jungle'it. Plaate keerutavad: Rafu, Thing, Insect, Käärkäsi, Audioholic, Rusty Mustard, Rans. Sissepääs prii!

Studio

Ööklubi Studio tähistab aastavahetust läbi kahe korruse. Ülemisel korrusel hoiavad tantsuplatsi kuumana Bombossa Brothers, all korrusel Nova ja Jaan Jaago.

Foto: Viljandi Cheers

Club Hollywood

Klubi lubab pidulistele kõvastii möllu ja nalja, sest majas on ehtne karneval. Plaate keerutavad DJ RAMI ja DJ MÖLS. Kui oled oma kapinurgas tolmuvat tiigrikostüümi igatseva pilguga vaadanud, siis nüüd on võimalus see lõpuks välja õngitseda ja selga tõmmata. Õhtu märksõnad on pidulikkus ja pöörasus.

Venus Club

Klubi võtab üle raadio Sky Plus. Säravat peoööd juhatavad «Check-In» saatejuhid DJ Sven Arusoo & Andi Raig koos spetsiaalse 90ndate retrosetiga. Erikülaline on DJ Bad J. Lennukat meeleolu lisavad Promoset Tantsutüdrukud. 

Shooters

Traditsiooniline aastavahetuse pidu, kus sellel korral toetavad külalisi parimate muusikaliste paladega DJ Kevin Park ja Huasca.

Kohvik Sinilind

Kaks ilusa ja musta muusika pidu otsustasid seekord uue aasta üheskoos ja koos vastu võtta. Puldi taga, ööläbi ja pärast raha taevasse laskmist mängivad plaate Heidy Purga, Liisi Voolaid, Sander Mölder, DJ Critikal, Peeter Ehala.

Foto: Meisi Volt

Lekker

Uus vabaduse väljakul asuv peokoht Lekker kostitab peoga Lekker New Year's Dancenight. Lekker ja pidu, mis magusam kui pulgakomm, teevad vanast aastast uue. Või siis teeb seda traksides miksimiskunstnik Mr. Ties - väljakutse esitaja nendele, kes hoolivad eneseunustuslikult tantsimisest; emotsioonidest, mis tõusevad koos bpm’iga ja mälestustest, mille positiivse loori sisse mähkida kogu tulev aasta?

Klubi Teater

Teater ootab kõiki kuningaid ja kuningannasid suurejoonelisele aastavahetuse ballile. Külalisi lõbustab Sir DJ Henry II, lavadel teevad oma ballidebüüdi Teatri printsessid. Šampanjaga varustab Hr Claude Moët oma isiklikust veinikeldrist.

Foto: Jaanar Nikker

Butterfly Lounge

Uus aasta saabub lounge'is lõbusas seltskonnas õhtustades, kokteile ja šampanjat nautides. Mõnusa muusikavaliku ja piduliku meeleolu garanteerib DJ KYKA. 

Protest Kohvikklubi

Legendaarne peokoht Protest kostitab suure Pauguöö peoga. Jäku kõrvale võnguvad: Jonzi, Karlos, Kostja, Muudu. Baar on lahti lausa hommikuni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles