Maailma seksikaima naise abieluprobleemide põhjuseks on keelebarjäär?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Fernandez-Versini ja Jean-Bernard Fernandez-Versini
Cheryl Fernandez-Versini ja Jean-Bernard Fernandez-Versini Foto: SCANPIX

Cheryl Fernandez-Versini nõbu Tony Tweedy väidab, et lauljatari abieluprobleemide põhjuseks on see, et tal on raske oma prantslasest abikaasaga suhelda.

Cheryli ja Jean-Bernardi abielu on väidetavalt karidel ja perekond kardab, et nende vahel on keelebarjäär, kirjutab The Sun.

«Cheryl ei oska prantsuse keelt ja Jean-Bernard räägib väga vähe inglise keelt,» ütles Tony. «Mis sorti suhe see on, kus naine ei oska prantsuse keelt ja mees inglise keelt? Nad võiks samahästi tõlgiga kolmekat teha.»

Tony lisas: «Perekonna arvates on abielu läbi. Kui neilt küsisin, kas Cheryl on temaga õnnelik, ennustasid nad, et nad peavad koos vastu maksimaalselt kuus kuud. See oli kolm kuud tagasi ja näete, mis toimub.»

Cherylile lähedane allikas märkis aga, et lauljatar pole nõo Tonyga aastaid rääkinud ning mehe juttu tuleb suhtuda umbusuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles