Mänedžer: Justin Bieber oleks võinud surra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ja Scooter Braun
Justin Bieber ja Scooter Braun Foto: Vida Press

Justin Bieberi kauaaegne mänedžer Scooter Braun avalikustas, et kui laulja poleks oma elus drastilist pööret teinud, oleks see võinud halvasti lõppeda.

21-aastase staari maine sai mõne aasta eest suure löögi, kui temast jõudsid avalikkuse ette mitmed negatiivsed uudised, kirjutab New York Times. Braun ütles, et keelas Bieberil pärast 2013. aasta albumi «Journals» avaldamist esinemise.

«Ma ei lubanud tal rohkem tööd teha. Justin tahtis tuurile minna, kuid tol ajal olin veendunud, et kui ta seda teeb, võib ta surra,» ütles Braun.

«Väljaspool olijad ei tea ju, mis tegelikult toimub. Tema olukord oli palju hullem, kui inimesed arvavad. Ühel päeval, kui ta valmis on, võib ta läbielatust pikemalt rääkida,» seletas Braun ja lisas: «Väga raske on näha, kuidas inimene, kellest sa väga hoolid, midagi sellist läbi elab. Ma olen äärmiselt õnnelik, et see kõik on möödas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles