Liisu Lassil eemaldati ennetavalt üks sünnimärk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisu Lass
Liisu Lass Foto: ERR

«Jõulutunneli» saatejuht Liisu Lass käis esimest korda elus nahaarstil ja vastuvõtu käigus avastati tal üks sünnimärk, mis tuli ennetuse mõttes eemaldada.

Nahaarsti juures kaardistati Lassi sünnimärgid ja doktor Kersti Kivimägi tõdes, et tal on sünnimärke, mida tuleks jälgida ja millega peaks käima regulaarses kontrollis, vahendab Menu.

Kivimägi selgitas, et võimalikud riskantsed sünnimärgid erinevad teistest: «Nad on mingi asümmeetrilise tunnusega. Eeldaks ja ootaks, et sünnimärgid on ühte värvi, ühe jämeda pigmendijoonega, et kuju on sümmeetriline, et need ei suureneks ja oleks väiksemad kui 5 mm. Kui on mingi sünnimärk, mis ei täida neid reegleid, siis need tähistame ja hakkame jälgima.» 

«Jõulutunneli» annetustelefonid on avatud alates 6. detsembrist kuni 6. jaanuari südaööni. Kogutakse annetusi Vähiliidule, et osta naha- ja eesnäärmevähi varajaseks diagnoosimiseks vajalik mobiilne kabinet. 

Helistades numbril 

900 7701, annetate 2 eurot, 

900 7702, annetate 5 eurot ja

900 7703, annetate 25 eurot.

Televaatajate annetuskõnesid vahendavad EMT, Elion, Elisa, Starman ja Tele2 ilma teenustasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles