Karmel Eikner: seitse aastat tagasi oli mu elus kõige hullem päev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmel Eikner
Karmel Eikner Foto: ERR

Seitse aastat tagasi oli «Ringvaate» toimetaja Karmel Eikneri elus tema enda sõnul kõige hullem päev, mil ta sai teada, et tema isal on eesnäärmevähk.

«See oli mulle muidugi täielik šokk, ma mõtlesin, et millest see küll võib olla,» tunnistas Karmeli isa Valdur Vagane «Jõulutunnelis», vahendab Menu.

 «Ma mäletan, et ma hakkasin suure häälega nutma. Sest ma olen ainus laps ja ma olen vanematega väga lähedane, see ikka ehmatas mind väga,» rääkis Eikner. 

«Ütleksin kõigile meestele, et käige ära perearsti juures, laske kontrollida oma PSA-d ja kui perearst leiab, et PSA, eesnäärmevähi marker, on liiga kõrge, siis tasuks edasi juba uroloogi poole minna,» pani Valdur Vagane kõigile meestele südamele ning lisas, et karta ei ole midagi.

«Jõulutunneli» annetustelefonid on avatud alates 6. detsembrist kuni 6. jaanuari südaööni. Kogutakse annetusi Vähiliidule, et osta naha- ja eesnäärmevähi varajaseks diagnoosimiseks vajalik mobiilne kabinet. 

Helistades numbril 

900 7701, annetate 2 eurot, 

900 7702, annetate 5 eurot ja

900 7703, annetate 25 eurot.

Televaatajate annetuskõnesid vahendavad EMT, Elion, Elisa, Starman ja Tele2 ilma teenustasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles