Elu24 intervjuu! Eesti heavy-thrash metali ansambel Cantilena sai uue laulja ja avaldas muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avaldas Eesti raskeroki üks enimtunnustatumaid metalbände Cantilena oma uue muusikavideo. Video valmis bändi uuele singlile «No. 1», mis ühtlasi on ka esimene uue lauljaga salvestatud teos. 

Bänd läbis viimati drastilise muutuse, vahetades välja senise solisti Madis Velsteömi uue laulja Asim Searahi vastu. Asim tegutses tuntud Soome bändis Kiuas. Bändi trummar ning manager Tõnis Noevere tõdes, et bänd on selle suure muutusega saanud palju lisajõudu edasiarenguks ning saavutanud palju ühisema keele nii muusika kirjutamisel, kui ka bändi arendamisel.

«Mul on hea meel, et Asim on meiega! Ta on toonud bändi teistsugust lähenemist ning uued ja isegi vanad lood on saanud sellise «heavy metali» suuna. Tunnen, et seda oligi meile tarvis, et lugude pigem meloodiline aranžeering liiguks modernsemas suunas ning meie jaoks «uus Cantilena» kõlab tunduvalt huvitavamalt kui vana. Samuti on mul siiralt hea meel, et bändi hingamine, tahtejõud on muutunud tunduvalt suuremaks, kui varasemalt. Olles kaheksateist, mõtled sa ikka, et suure mehena teed sa hoopis suuremaid tegusid, vallutad maailma ning tuuritad koos Metallicaga. Nüüd niiöelda täiskasvanuna mõistad sa rohkem, mida pead selle nimel ellu viima. Tore on see, et me tunneme enda kõrval inimest, kellel on samasugused ambitsioonid, mis meil on ning need aitavad meid palju paremini oma eesmärgi kursil hoida ja isegi lapsepõlve unistusi veel jätkuvalt elus hoida. Uus muusikavideo on ühtlasi ka meie esimene salvestis Asimiga on hea näide meie pühendumisest. Samuti täname ka kõiki meie sõpru, meeskonda ja toetajaid, kes meile sel lühikesel, kuid kiirel ajal on oma nõu ja jõupidamistega abiks olnud,» räägib Tõnis. 

Muusikavideo ilmus koostöös Balti Filmi- ja Meediakooliga.  Režissöör Marko Järv.

Cantilena on: Asim Searah – vokaal, kitarr, Tõnis Noevere – trummid, Stas Zalmanov – bass, vokaal ja Slava Zalmanov- kitarr.

Cantilena kutsub ka kõiki üles tulema 26. detsembril Tallinna rokiklubisse Tapper, kus esinetakse koos metalbändide Aggressori, Rattleri ja Aghoriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles