Elu24 video! Tiina Mälberg: pidasin mängufilm "Ema" stsenaariumis avanenud tegelastegaleriid väga huvitavaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vana-aasta on pidulikult lõpule jõudmas. Sellega koos ka värskele kodumaisele krimifilmile "Ema" pühendatud intervjuudesari, mis kulmineerub filmi peakangelanna intervjuuga. Stuudios käis särav Tiina Mälberg, kellel filmis täita nimitegelase roll, kes hooldab oma koomasse langenud poega ning kellega kogu küla püüab pojaga juhtunu müsteeriumit lahendada.

Filmikunsti armastav Tiina Mälberg sisustab oma professionaalset elu Rakvere teatris. Näitlejanna mäletab hästi, mil mängufilmi stsenaarium tema kätte jõudis. Kuna ta selle ideed ja süžeekäiku väga heaks pidas, siis rolli vastuvõtmine ei nõudnud pikemat mõtlemist. Peagi näebki Mäberg end kinolinal esmakordselt.

Töös filmiga lasi Mälberg endast läbi üsnagi traagilise loo. Küsimusele, mis aitas tal oma tegelast mõista ja mõtestada, vastab ta, et selleks on aastatepikkune töö näitlejana. "Olen oma 45. eluaastaks seda tööd tehes erinevaid karaktereid mõista, avada, avastada ja väljendada püüdes õppinud tundma erinevaid inimesi ja olukordi," selgitab ta. Mängufilm "Ema" stsenaariumis avanevat tegelastegaleriid pidas näitlejanna aga väga huvitavaks. 

"Võtteperioodil jõudsin tõdemuseni, et suurt või läbivat rolli on filmis palju lihtsam teha kui episoodi, sest ma armastan keskenduda ja süveneda. Kuna filmitööd tehakse ikkagi põhitöö kõrvalt, siis mulle sobib pikk periood ühtede inimestega, kogu võttemeeskonnaga teemaga tegeleda ja süveneda. Olen väga rõõmus, et olen seda kogenud," kirjeldab filmi peakangelase rolli täitev Tiina Mälberg oma esimest kogemust töötades täispika mängufilmiga.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles