«Top Gear» sai kaks uut saatejuhti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabine Schmitz
Sabine Schmitz Foto: Wikimedia / Jospi76

BBC autosaade «Top Gear» avaldas kahe uue saatejuhi nimed.

Chris Evansi kõrval hakkavad autosaadet juhtima ajakirjanik Chris Harris ja Saksa võidusõitja Sabine Schmitz, kirjutab Daily Mail.

Foto: Vida Press

46-aastane Schmitz töötab Porsche ja BMW heaks. Teda sai «Top Gearis» näha 2004. aastal, kui ta sõitis Jeremy Clarksoniga võidu Nürburgringil, mille Schmitz on oma elu jookul läbinud üle 30 000 korra. Ta juhtis ka Saksa autosaadet «D Motor», mis sarnaneb «Top Geariga».

Foto: Chris Harris

40-aastane Harris on autoajakirjanik, kes on kirjutanud arvustusi ja artikleid mitmele Briti autoajakirjale nagu Evo ja Autocar. Tal on Youtube'is kanal «Chris Harris On Cars», millel on 321 000 jälgijat ja kuhu ta videoarvustusi postitab. 2011. aastal keelati tal Ferraride arvustamine, kuna ta nimetas oma artiklis Ferrarisid «äärmiselt ärritavateks». Tänaseks on ta Ferrariga ära leppinud, kuid ta ei tohi siiani arvustusi kirjutada Lamborghinidest, kuna ta avaldas artikli pealkirjaga «Lamborghinid on ideaalsed autod neile, kes sõita ei oska».

Daily Maili andmetel toimus vahetult enne uute saatejuhide valimist saate kaadri taga üksjagu draamat, kui kaks tähtsat saatetegijat ameti maha panid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles