TOP 5: Elulooraamat, kokaiin ning töötu esileedi - tänavune aasta pakkus kamaluga skandaale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menukal suvetuuril käinud komöödiat „Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule“ mängitakse nüüd suuremates linnades veel viimaseid kordi
Menukal suvetuuril käinud komöödiat „Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule“ mängitakse nüüd suuremates linnades veel viimaseid kordi Foto: Viktor Burkivski

Kulgegu 2015. aasta oma lõpuminutiteni õndsas rahus, sest skandaale jagub tänavusse niigi juba enam kui küllalt. TOP 5 on teie ees:

Vilja teine tulemine

Poliitik Vilja Savisaar-Toomasti elulooraamat «Vilja teine elu» paljastas, et naise ja endise Tallinna linnapea Edgar Savisaare abielu oli läbi juba nende pulmaööl, mille mees hoopiski koos olümpiavõitja Erika Salumäega veetis. Raamat paljastab Edgari ning Vilja abielu vägagi isiklikus pildis ning selle raamatu sisu vastu tundis huvi Edgari advokaat juba veebruaris. 

Foto: Viktor Burkivski

Meestega kimpus Triin Tulev 

Sel aastal mõistis kohus süüdi Rasmus Vesiloo seltskonnatar Triin Tulevi peksmises. Lugu käis läbi ka «Pealtnägijast» ning naise kannatustest valmis Tulevil ka raamat. Kahjuks see ei olnud sel aastal ainus skandaal, millesse Triin sattus - septembris tuli avalikuks, et Tulev oli politseisse andnud vägistamissüüdistusega mehe, kellega ta oli väljas käinud. Sündmustes tuli pööre, kui tõestust mitte leidnud vägistamissüüdistuse pärast meediaskandaali sattunud Triin Tulevi suhtes algatatud väärteomenetlus, sest tema organismist leiti kokaiini tarvitamise jälgi. 

Riigi asotsiaal number üks

Presidendi kantselei täpsustas presidendipaari lahutusest teada andes sedagi, et lahutuse jõustumise järel ei laiene Evelinile enam presidendi abikaasa seisusega seotud hüved. Juuni alguses selgus, et presidendi siis veel töötu eksabikaasa Evelin ilves oli küll ligi üheksa aastat riigi esimese mehe kõrval esindusfunktsiooni täitnud, kuid töötu abirahale tal õigust ei olnud. Evelin oli end oma sõpruskonnas juba naljaga pooleks tituleerinud riigi asotsiaaliks number üks...

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Korraldajatädi Kristiina Ojuland

Üha enam kerkis pilti Reformierakonnast välja visatud Kristiina Ojuland, kes paistis sel aastal eriliselt silma oma rassistlike väljaütlemistega. Skandaali kruvis üles naise Facebooki postitus: «Täna tunnen ma valge inimesena, et valge rass on ohus.» Ning õli valas tulle naine, kui küsis Kroonika veergudel: «Kui juba sõna «neeger» kasutamine teeb sind rassistiks, siis mida peame endalt küsima - kuhu oleme jõudnud?»

Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Toomas Hendrik Ilves ja tema läti süda

President Toomas Hendrik Ilves saabus 11. septembril Arvo Pärdi 80. sünnipäevale pühendatud kotserdile esimest korda avalikult koos Ieva Kupcega. Presidendi enda plaadiesitlusel tantsis paar ennastunustavalt ning hiljem kinnitas kantselei, et lätlanna ja Ilves on kihlatud. 

Foto: Sander Ilvest

Loe lisaks värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles