Kanal 2s alustab täna maailmakuulsa lauljanna Anna Germani elust rääkiv draamasari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamaseriaal „Anna German“ jälgib samanimelise kuulsa lauljanna kirevat eluteed
Draamaseriaal „Anna German“ jälgib samanimelise kuulsa lauljanna kirevat eluteed Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s tõsielul põhinev draamaseriaal „Anna German“, mis jälgib samanimelise kuulsa lauljanna kirevat eluteed. Mitmel pool maailmas miljoneid fänne kogunud eluloodraama toob vaatajani Anna Germani imelise muusika ja menu, aga ka saatuse keerdkäigud, mis varjutasid lauljanna eluteed. 

Algab tõelistel sündmustel põhinev suur eluloo-draama oma-aegsest supertähest, nii Nõukogude Liidus kui ka kõikjal maailmas publikut lummanud lauljatar Anna Germanist. Välise sära taga peitus vapustava saatusega vapper naine. 

Stalini ajal tabasid NSVL rahvusvähemusi rängad repressioonid. Saksa juurtega Germanite pere elas pidevas hirmus küüditamise ees. Anna isa hukati ja tüdruk ning tema ema Irma seisid silmitsi kurjakuulutava tulevikuga – neist said põgenikud, kes pärast lõputuid rännakuid alustasid uut elu Poolas. Unikaalse lauluhäälega Annat märgati õige pea ja ei läinud kaua, kui noorest naisest sai tõeline superstaar, kelle kontsertidele oli pea võimatu pileteid saada. Paraku oli hilisemaski elus naisele määratud mitu traagilist saatusehoopi, mis sundisid teda avalikkuse eest taanduma. 

Foto: Kanal 2

„Anna Germani“ eluloosari on meenutuste jada, mis algab ajast, kui Anna oli alles väike tüdruk. See on põnev, emotsionaalne ja äärmiselt tõetruu jutustus ühe naise elust, kes pidi oma päritolu varjama, kuid kelle särav natuur ja anded said võitu raskustest, mida sõda ja pagulase elu tema teele paiskasid. Sarja peaosas särab Vilniuses sündinud Poola päritolu näitlejanna Joanna Moro.

Dramaatiline eluloosari sündis Anna Germani lähedaste toetusel, kes võimaldasid sarjas kasutada jumaldatud lauljanna poolt sisse lauldud originaalpalasid. 

Tõsielulistel sündmustel põhineva draamasarja „Anna German“ esimene osa on Kanal 2s juba täna õhtul kell 21:30, kohe pärast reisisarja "Krista ja Carmen - patuste palveränd".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles