Elu24 video! Itaalia elu nautinud Grete Paia: mind tõi Eestisse tagasi jõulud ja koduigatsus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõnda aega Itaalias resideerunud lauljatar Grete Paia osaleb Eesti Laul 2016 konkursil poplooga "Stories Untold". Elu24 uuris lähemalt, kuidas välismaine elu lauljatari kohtles ja mis plaanid on Eesti Lauluga!

Laura Remmeli plaadiesitlust nautinud Grete Paia tunnistas Elu24-le, et teda tõi Milanost Eestisse tagasi jõulud ja koduigatsus. "Eksamiteks lähen veel korraks jaanuaris Milanosse, mul on kaks eksamit jäänud. Jaanuari lõpus tulen jäädavalt Eestisse."

"Milano on väga tore, aga olen seda õppinud kui väga ma Eestit armastan," lisab Paia, et oskab nüüd paremini väärtustada kalleid eesti inimesi ja väikeseid asju kodumaal.

Itaalias ka mõned esinemised andnud Paia tunnistas, et vastuvõtt oli soe ja teda võeti kohe omaks. "Eesti publiku puhul on nii, et kui neile meeldib, siis nad on siiski vaoshoitud. Itaallased on kohe näpud püsti." See kui publik kaasa elab, näitab lauljatari jaoks taas, miks ta muusikat teeb.

Foto: ERR

Eestis aga hakkab Paia jaoks pihta Eesti Laulu trall. "Mul on hea meel, et mind ei visata tundmatus kohas vette nagu tookord," tõdeb Paia, et tal on paari aasta tagune kogemus juba seljataga.

Eesti Laulu võistluslugu "Stories Untold" räägib lauljatari sõnul meie kõigi eludest, kuidas me ühel hetkel võime olla kõrgustes ja ühel hetkel täiesti põhjas. "Me jagame tundmatut saatust kõik koos ja me ei tea iial, mis ees võib oodata," mõtestas Paia loo enda jaoks lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles