Kas Sinu omadega sarnased või erinevad ehk loe, millised on Eesti kuulsuste jõulutraditsioonid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. detsembril esilinastus Solarise keskuses mängufilm «Nullpunkt». Neljapäeval, 4.detsembril esilinastus Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt», režissööriks Mihkel Ulk ja peaosatäitjaks Märt Pius (pildil)
4. detsembril esilinastus Solarise keskuses mängufilm «Nullpunkt». Neljapäeval, 4.detsembril esilinastus Margus Karu menuromaanil põhinev noortefilm «Nullpunkt», režissööriks Mihkel Ulk ja peaosatäitjaks Märt Pius (pildil) Foto: Viktor Burkivski

Naisteleht palus armastatud eestlastel meenutada vahvaid jõululugusid lapsepõlvest ning rääkida ka nende praegustest jõulutradistioonidest.

Janika Sillamaa

Kui laulja ja helilooja Janika Sillamaa (40) väike oli tähistati tema peres jõule alati kaks korda: 24. detsembril, kus söödi sülti, praekapsast ja piparkooke ja 6. jaanuaril, kus mekiti Ukraina kartuli-kohupiimavareenikuid ja jõuluputru «kutja». 

Märt Pius

Näitleja Märt Pius ütleb, et tema lapsepõlves olid jõulud alati väga lahedad ja toredad: «Jõuluvana on päriselt olemas. Ja nende uskumuste tõttu ongi näitlejaamet nii hää, et saab kõike seda, mis lapsepõlves tore oli, endiselt läbi teha.»

Hannes Hermaküla

«Ringvaate» reporteri Hannes Hermaküla peres peetakse nö «klassikalisi» jõule, mille juurde käib ajaveetine perega ning kiriku külastamine. «Eelmisel aastal tegime näiteks taco'sid, oleme teinud ka jõulupitsat ja -lõhe,« muigab mees ja lisab: «Aga tegelikult, mida aasta edasi, seda enam hindan perega koos olemist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles