«Jummel, mis sa oled endal kubeme paljaks raseerinud?» ehk vaata kodumaise komöödiafilmi «Klassikokkutulek» treilerit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Klassikokkutulek» treiler.
Filmi «Klassikokkutulek» treiler. Foto: Kuvatõmmis

19. veebruaril tuleb kinodesse eestimaine komöödiafilm «Klassikokkutulek», kus peaosades mängivad Mait Malmsten, Henry Kõrvits ja Ago Anderson. 

Et ennast argirattast korraks välja tõmmata otsustavad semud «Klassikokkutulekule» eelneval nädalavahetusel linna peale minna ja tunda end taas 18-aastastena. Ometi on nii maailm kui meeste füüsis pikkade aastatega kõvasti muutunud. Pole midagi naljakamat keskealistest meestest, kes püüavad meeleheitlikult olla nooremad, kui kere kannatab. Pole midagi kurvemat olukorrast, kus vaim on endiselt valmis, aga liha kipub järele andma. Pole seega sugugi üllatav, et Tallinna ööelus saab tol õhtul nii mõndagi piinlikku toimuma. Mis aga järgmisel päeval Mardi uhkest pidukõnest saab, miks Tom oma spermaanalüüsi ümbrikut avada ei julge ja millised uuendused on toimunud Andrese alukates, seda pead ise vaatama tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles