Piinlik! Ian McKellen jäi jõulukinkide taaskasutamisega vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Jackson ja sir Ian McKellen
Peter Jackson ja sir Ian McKellen Foto: SCANPIX

Briti näitleja sir Ian McKellen tunnistas, et ta jäi haledalt vahele jõulukinkide taaskasutamisega.

«Sõrmuste isanda» staaril oli varem harjumus talle kingitud asju alles hoida, et järgmisel aastal neid edasi kinkida. See lõppes piinliku juhtumiga, kui ta kinkis kirjanikust sõbralt saadud märkmiku talle tagasi.

«Mul on kodus sahtel, kuhu ma panen kingitused, mida ma tean, et ma ei kasuta. Järgmisel aastal võtan nad välja... See töötab, kuni sul meeles on, kellelt sa need said,» rääkis McKellen Jonathan Rossi jutusaates.

«Ma tegin seda ühele väga tunnustatud kirjanikule, kes kinkis mulle kena nahkkaantega märkmiku, mida ma otseselt ei vajanud. Järgmistel jõuludel mõtlesin, et mida talle kinkida, ja pidasin seda märkmikku ideaalseks. Kinkisin talle kingituse, mille tema mulle kinkis,» tunnistas näitleja. «Ma ei märganud, et ta oli sinna sisse väga armsa pühenduse kirjutanud... Nii et ma ei harrasta sellist asja enam.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles