Erich Krieger peidab lisakilod musta värvi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Laulja Erich Kriegrit näeme me nii laval kui eraulus ikka musta riietatuna ja see ei tule sugugi igavesest leinast.


«Mulle sobib must värv,» seletas Krieger Õhtulehele. «Võib-olla on see tulnud natuke ka vanusega (Erichil täitub tulevas aastal pool sajandit), et mu kehakaal võiks olla kuskil viis kilo vähem, aga must teeb mingil määral visuaalselt kõhnemaks.»

Sobiva rõivastuse hankimine pole kerge, sest Erichil on selleks kindlad nõudmised: «Tumedat riietust on meie poodides küll, aga need ei klapi minuga oma stilistikalt ja moejoonelt, lõige on ka vale – pole seda raglaanlõiget, mis mulle väga meedlib. Tahan, et pluus ei pigistaks kõri, kõrget kaelust ma ei salli ja võiks ka mõni kena kiri peal olla.»

Tagasihoidlikke rõivaid ilmestab laulja mehelike ehetega: «Mõni läikivam käekell näiteks. Imehästi sobib musta peale kuld- või hõbekett, mis annab hästi tooni. Mul on paar-kolm sellist lemmikketti, mida alati kasutan. Ja ilusad prillid! Mul on Armani musta ja valgega prillid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles