Pilk peale: Tuuli Rand bändiga Funkifize andis välja armsa jõululoo ja video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Funkifize
Ansambel Funkifize Foto: promo

Ansambel Funkifize avaldas jõulude eel muusikavideo loole «Ingver ja mesi».

Laul sündis koostöös Funkifize lauljanna Tuuli Ranna ja laulukirjutaja Pille-Rite Reiga, kes pääses hiljuti Taani maineka jazzkonkursi Årets Nye Jazznavn 2016 kolme finalisti hulka.

«Tundub, et kui kaks saareneiut kokku saavad, tuleb sellest alati midagi head välja,» ütles Pille-Rite Rei uue laulu kohta.

Foto: promo

Tuuli Rand lisas: «Sõnad küsisin oma sõbralt Mari Tammelt juba eelmisel aastal, kui palusin tal kirjutada ilus jõululuuletus. Sain selle järgmisel päeval kätte, kuid tol aastal ei tulnud sellele õiget viisi. Sügisel aga sattusin Pillega «jämmima». Võtsime need sõnad ette ning välja tuli selline. Olime kohe looga rahul ning otsustasime jättagi just täpselt nii.»

Pille lisas: «Laulu «Ingveri ja mesi» sisse pandud kõige mesisemad akordid ning järgnevused.»

Foto: Promopilt

Laulule tegi muusikavideo Eesti Kunstiakadeemia tudeng Gita Siimpoeg. «Tahtsime videot, mis annaks edasi loo mönusat ning rahulikku höngu,» selgitas Tuuli.

7-liikmeline ansambel Funkifize esitab funki-stiilis tantsumuusikat. Seni on bänd esitanud pidudel peamiselt 70-80ndatest pärinevat funki kullafondi, nüüd on aga on võetud suund oma lugude loomisele.

Funkifize Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles