Madli Vilsar usub, et tegu oli julma turundustrikiga: neil oli vaja draamat ja sellega murti kahe süütu tüdruku süda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar
Madli Vilsar Foto: Kanal 2

Miss Estonia 2011 Madli Vilsar arvab, et Miss Universumil juhtunu puhul oli tegu julma ja taktitundetu turundustrikiga, millega telekanal üritas raha teenida.

Pühapäeval toimunud iludusvõistlusel Miss Universum kuulutati võitjaks Miss Colombia, kuid mõne minuti pärast selgus, et tegu oli eksimusega ja tiitli võitis hoopis Miss Filipiinid.

«Kuna on olnud viimastel aegadel suur probleem sellega, et ükski telekanal ei taha võtta Miss Universumi ülekannet endale, siis nüüd Fox oli nõus selle võtma endale. Neil oli lihtsalt vaja draamat ja selleks kasutati ära kahte süütut tüdrukut, kelle elu unistus oli saada Miss Universumiks. Ja nüüd on mõlema süda murtud, sest üks ei saanud korralikku kroonimist ja teiselt võeti see konkeetselt peast ära,» ütles Vilsar «Reporterile».

Vilsar märkis, et organisatsioon sai seda, mida ta tahtis - ülemaailmset kuulsust. 

«See missiteema on aastatega läinud allapoole ja allapoole, kuid nüüd üleöö räägivad missivõistlusest ka inimesed, kellel polnud sellest õrna aimugi. Tüdrukud ja organisatsioonid välismaal, kes said aru, mida tehti, neil on nüüd mõtlemisainet, kas saata oma tüdruk või mitte saata,» sõnas ta.

Madlil on aastatepikkune teletöö kogemus ja seetõttu välistab ta võimaluse, et nii kogenud saatejuht nagu Steve Harvey võis sellise eksimuse teha.

«Ma olen kõrvalt näinud väga palju selliseid asju, kuidas ja miks tulevad teles apsakad. Ma lihtsalt ei suuda uskuda, et sellise kogemusega saatejuht, kes teeb iga päev otsesaateid, teeb sellise apsaka ja ta sellest kaks minutit ei saa aru. See võis olla ka kellegi väga õel ja halb nali selle saatejuhi arvel. Nüüd on saatejuht ainuke, kes seda vastutust peab võtma,» ütles Vilsar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles