Birgit Sarrap üle pika aja avameelseimas intervjuus: ma ei ole ema, kes suudaks ainult perele pühenduda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapseootuses särav Birgit Sarrap: kõige tähtsamad on mulle jõulukontserdid, neid ma vahele ei jätta ei kavatse!
Lapseootuses särav Birgit Sarrap: kõige tähtsamad on mulle jõulukontserdid, neid ma vahele ei jätta ei kavatse! Foto: Erakogu

Lauljatar ja varsti kahe lapse ema rääkis avameelselt Vikerraadio "Jutusaates" saatejuht Sten Teppanile, et ta ei ole selline ema, kes suudaks oma elu ainult perele pühenduda, ent ta unistas abielust ja kahest lapsest juba noorena.

«Ütlen ausalt, et iga päev korra käib see hirm ikkagi läbi, et kas nüüd oli see õige otsus ja vaatad neid teisi artiste laval, kellel ei ole lapsi ja mõtled, et tahaks ka. Aga siis lähed koju ja näed oma rõõmsameelset last ja see tunne läheb mööda,» selgitas ta ning lisas: «Arvasin, et ma olen veel lapsemeelsem ja veel suurem kodukana, aga nüüd ma näen, et ma tegelikult ikkagi ei ole. Mul peab olema tasakaalus, et ma saaks teha oma muusikat, et ma saaks olla oma perega ja sõpradega.»

Birgit ootab teist last ning tema sõnul Simoni juba tajub, et tema perekonnaga on veel keegi liitumas. Seda, kas Simoni saab väikese õe või venna, ta paljastada ei taha: «Eks see esimene lapseootus on kuidagi erilisem, uudne ja kõik on väga põnev. Teine rasedus on kulgenud väga rahulikult ja väga ei ole mõtlema hakanud, mis saab ja nimede peale pole veel kordagi mõelnud.»

Kuigi Simoni on alles kaheaastane, loodab lauljanna, et poisi murdeiga läheb mööda kiiremini kui tema enda oma: «Ma olin väga raske teismeline. Paugutasin uksi ja nõudsin emalt isalt raha, et mul on vaja jälle uusi riideid või taskuraha,» tunnistas lauljanna ning lisas, et pahandusi tehti tahtes kampa kuuluda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles