Prints William abiellub tegelikult oma … lapsehoidjaga?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke Foto: dantri.com.vn

Psühholoogide sõnul valis prints William endale naise, kes meenutab välimuselt ta kunagist lapsehoidjat.

Williami lapsehoidja Tiggy Legge-Bourke`i ja kihlatu Kate Middletoni sarnasus on silmanähtav, kirjutab Daily Mail.

Psühholoogid lisasid, et ka prints Williami isa, prints Charles tegi sama. Charlesi lapsehoidja Mabel Andersoni välimus on sarnane Cornwalli hertsoginna Camilla omaga.

Kuna aga  särav printsess Diana ei meenutanud millegagi oma mehe kunagist lapsehoidjat, siis ei saanudki Charlesi ja Diana suhe kestma jääda.

Psühholoogide arvates veetsid nii William kui ka Charles oma kujunemisaastad suuremalt jaolt lapsehoidjate seltsis ja sellest ka nende naise-eelistused.

«Inimesed armuvad sageli isikutesse, kes meenutavad oma välimuselt nende lapsepõlves tähtsat rolli mänginud ja kalliks peetud inimesi,» lisasid asjatundjad.

Prints Williami ja ta venna Harry hoidja Tiggy Legge-Bourke saabus peresse siis, kui prints Charles ja printsess Diana lahutasid. Peres olnud kriisi tõttu kiindusid poisid aina enam hoidjasse.

Psühholoogide kinnitusel ei saa kokkusattumuseks pidada ka seda, et William palus Kate´i kätt 28-aastaselt. Nimelt oli Williami hoidja Tiggy Legge-Bourke 28-aastane, kui ta palgati.

Suhteekspertide arvates võib elukaaslase valmimine lapsepõlves tähtsa isiku järgi suhet nii paremaks kui ka halvemaks muuta. Ühest küljest tuntakse turvalisust, teisest aga võib see piiratuse tunde tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles