Treiler: «Inglite aeg» kutsub aitama kurti Sandrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inglite aeg» kutsub aitama kurti Sandrit
«Inglite aeg» kutsub aitama kurti Sandrit Foto: TV3

Täna jõuab TV3 ekraanile järjekordselt suur heategevuslik laulusaade «Inglite aeg», milles igaühel meist on võimalik abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi.

Teiste seas vajab abi Tartus elav 4-aastane Sander. Ta on ainuke taoline laps kogu Eestis. Väikemehel puuduvad üldse sisekõrva ja aju kuulmiskeskust ühendavad närvid. Kuid on üks võimalus laps kuuljaks teha. Keerukas ajutüve operatsioon, mida tehakse vaid Itaalias. Sellesarnaseid operatsioone on maailmas tehtud sadakond ning lootus on väga suur, et selle läbi on võimalik ka Sandril kuuljaks saada. Et perekonnal oleks võimalik oma lapsest kuulja teha, vajavad nad täna meie kõigi abi.

Abivajajate toetuseks laulavad eestlaste lemmiklaule Koit Toome, Liisi Koikson, Ott Lepland, Kaire Vilgats ja tänavuse näosaate absoluutsed tähed Juss Haasma, Saara Kadak, Rolf Roosalu ja Lenna Kuurmaa. Saatejuht Keili Sükijainen.

Suurimad tänud EMTle ja Elionile heategevusliinide avamise ning vahendustasust loobumise eest, lisaks tänud ka Elisa ja Tele2 operaatoritele, kes samuti vahendustasust loobusid. 

Igaüks meist saab «Inglite ajas» esinevaid abivajajaid aidata, helistades numbritel:

900 7301 – 5 €

900 7302 – 10 €

900 7303 – 25 €

«Inglite aeg» TV3-s täna kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles