Abielusaate Helen soovitab naistel kanda avarat dekolteed: rinnad higistavad ja peavad õhku saama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Abielus esimestest silmapilgust», Siim ja Helen
«Abielus esimestest silmapilgust», Siim ja Helen Foto: TV3

TV3 skandaalses telesaates «Abielus esimesest silmapilgust» osalenud noor kaunitar Helen jagab enda blogis nippe, kuidas teisedki naised saaksid välja näha ja riides käia nagu tema.

 «Varem ma imestasin hullult, kui inimesed ütlesid, et mul on lahe stiil ja ma olen moodne. Ma ei teadnud, mida need sõnad isegi tähendavad. Kuna ma just käisin veits poes, siis hakkasin sellele teemale mõtlema,» sõnab tõsielustaar ning toob enda blogipostituses välja viis pidepunkti, millele peaksid naised tema arvates endale sobivat riietust valides tähelepanu pöörama.

«Pluus peab olema kehasse. Muidugi seepärast, et nii on mugav ja see hoiab sooja. Teine üsna oluline asi on avar dekoltee. Mitte sellepärast, et end näidata, vaid sellepärast, et rinnad higistavad ja kui pluus on sealt kinni, siis on see lihtsalt nii paha tunne. Rind peab ikka õhku saama! Mida avaram dekoltee, seda parem! Mul on üks hullult hea pluus, millel on dekolteel suur lukk. Kui külmem hakkab, tõmban lukku rohkem kinni, kui palav hakkab, saan lahti tõmmata,» paljastab naine nipi, kuidas end õiget pluusi kandes alati hästi tunda. 

Teisi nippe loe juba Heleni blogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles