Põnniderikas 2015: Loe, kes sel aastal vanemateks said ja mis nime oma lapsele panid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkle Raud poja Joosepiga
Mihkle Raud poja Joosepiga Foto: Instagram

2015. aasta pole veel läbigi, kuid mitmed tuntud Eesti avaliku elu tegelased on saanud endale perelisa pisikeste beebitüdrukute ja poisitirtsude näol. Kellel, millal, mis soost ja mis nimega laps sel aastal sündinud on, loe alltoodud nimekirjast!

Veronika Portsmuth ja Ants Luts

Dirigent Veronika Portsmuth ja agentuuri Creative Union juht Ants Lust said esmakordselt vanemateks 12. märtsil, kui nende perre sündis pisitüdruk Ingel Miina.

Maris Järva

18. aprillil sai armastatud raadiohääl Maris Järva pisitütre Marliisi emaks.

Foto: Instagram

Ithaka Maria

Ithaka Maria ja tema elukaaslase Aleksei Savitski perres sündis juunis poeg. Ithaka ja Aleksei peres kasvab veel tütar Mira Theresa ning muusik Tomi Rahulaga on tal 13-aastane tütar Agathe Vega.

Marta Vaarik

Näitleja Andrus Vaariku noorem tütar Marta tõi 1. oktoobri õhtul kell 21.43 ilmale poja, kellele pandi klassikaline, ent eriline nimi - Aadam.

Hendrik Toompere Jr

Novembri lõpus esimest korda isaks saanud Draamateatri näitleja Hendrik Toompere jr (29) ja tema hambaarstist kihlatu Maria Kirss panid pisitütrele nimeks Hermine Toompere.

Mihkel Raud

Muusik, kirjanik ja poliitik Mihkel Raud sai kolmandat korda isaks 24. septembril. Poisile pandi nimeks Joosep. Mihkli ja Liina Raua peres kasvab ka tütar Mirtel.

Sandra Nurmsalu

31. augustil nägi ilmavalgust lauljatar Sandra Nurmsalu ja tema elukaaslase Tarmo Kase teine tütar. 3,5 kilogrammi kaalunud ja 48 sentimeetrit pikk tüdrukutirts sai kõlava nime – Flora Lee.

Lenna Kuurmaa

Lauljatar Lenna Kuurmaa ja tema elukaaslase Robert Vaigla perre sündis 30. märtsil teine tütar, kelllele pandi nimeks Matilda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles