Modellisaate kirjakast: «Öelge, mis on selle silikoonrindadega modelli nimi?»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippmodell Amservis
Tippmodell Amservis Foto: Erlend Štaub

«Eesti tippmodelli» Facebooki kirjakasti potsatab lisaks tavapärastele küsimustele kirju, mis saatetegijaid nõutuks võtavad – modellisaadet peetakse tutvumissaateks ja nõutakse, kuidas naistega ühendust saaks. 

«Mis on silikoonrindadega modelli nimi?» nõuab üks (muidugi meessoost) televaataja modellisaate Facebooki-lehel. Arvatavasti mõtleb ta keskmisest vormikama rinnapartiiga Dianat, kes tõesti on ilukirurgi noa alt läbi käinud. Aga kahjuks peavad saatetegijad kõiki Diana meesfänne kurvastama – see brünett kaunitar ei ole enam saadaval! 

26-aastane Diana on kahe väikese lapse ema ning juba aastaid õnnelikus abielus. 

Peale Diana on küsitud ka teiste noorte daamide kohta, soovitud nende perekonnanimesid ja kontaktandmeid. «Rõhutame kõigile huvilistele, et tegemist on ikkagi moe-, mitte tutvumissaatega ning need kenad naised ja mehed tulid sinna modelliks saama. Kõigi kohta ei tea pead anda, aga suurel osal neist on elukaaslased täiesti olemas,» kommenteerib saatetiimi esindaja. «Modellisaate meeskond tutvumisteenuse ega kontaktide vahendamisega ei tegele, selle jaoks on teised saated.» 

Foto: Erlend Štaub

Häiris ka catwalk söögilaual

Hooaeg jõudis vaevalt alata, aga juba on kerkinud ka moraaliküsimused. «Miks modellid söögilaual käivad? Ma näiteks selle laua ääres ei sööks kunagi,» nuriseb televaataja Andres, kes hiljuti sattus saate avaosa kordust nägema. Ka paljud Andrese sõbrad olnud antud saatelõigust nii šokeeritud, et polevat suutnud telekat edasi vaadatagi. 

«Andrese ja paljude teiste mure on mõistetav – eestlaste kultuuri on tõesti juurdunud, et söögiga ei mängita. Aga tsiteerides meie kohtunik Toomas Volkmanni: catwalk kaetud laual sööginõude ja joogipokaalide vahel ei ole moemaailmas enam midagi ebaharilikku. Vastupidi, see on nii tavaline, et see on lausa klišee, nagu iga huviline kiire Google`i tiiru järel veenduda võib,» põhjendab saatemeeskond. Laual on kõnnitud ka Ameerika modellisaates. 

Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles