Inimesed vihased: Katie Price lubab pisikesel tütretirtsul end meikida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti glamuurimodell Katie Price ärritab inimesi fotodega oma meigitud pisitütrest.

37-aastane Price postitas sotsiaalmeediasse pildid, millel tema kaheksa-aastane tütar Princess on nukusarnaseks meigitud, kirjutab Daily Mail. Paljude arvates ona see aga täiesti kohatu.

«Kas nii noort tüdrukut meikida on normaalne? Tema nahk alles areneb ja ta on väga noor! Tal pole selleks mingit vajadust!» kritiseeris üks Instagrami kasutaja ja teine lisas: «Üks asi on veidi meikida, kuid see on liig mis liig. Olgu peale, väikestele tüdrukutele meeldib vahel meiki proovida, kuid kas ainult minu arvates on sellega siin liiga kaugele mindud? Ma ei lubaks iial oma kaheksa-aastasel tütrel niimoodi välja minna!»

Teised ei näe aga asjas probleemi.

«Ta on noor tüdruk, kes soovib end meikida! Miks see kõiki nii närvi ajab? Ma ei näe selles probleemi, sest enamik tüdrukuid teeb seda. Mina tegin seda väiksena kogu aeg,» ütles üks Katie toetaja. «Kas tegemist pole mitte lapse mänguga? Ta pole ainuke, kes selles eas end meikinud on. Lubage tüdrukul veidi lustida,» lisas teine.

Katie otsustas kriitikuid rahustada videoga, milles Princess seletab, et ta meigib end ise. «Muide, ma tahan ise end meikida, mitte mu ema. Mina ise. Ja pealegi pole see üldse teie asi!» teatab plikatirts.

Mida arvad sina? Kas lubaksid oma kaheksa-aastasel tütrel end niimoodi meikida?

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles