Galerii: Eesti Mr. Gatsby Uku Suviste kostitas enneolematut šampanjapidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 11.detsembril viis Eesti Mr. Gatsby, Uku Suviste, justkui ajamasinaga ööklubi Teatri üheks õhtuks 1920ndate säravasse ja glamuursesse õhkkonda, kui toimus  GREAT GATSBY By Moët & Chandon. Kaunid seltskonnadaamid tervitasid juba uksel kõiki maitsva šampanjaga, mida reedesel peol ojadena voolas.

Aastakümmend, kus said alguse suurejooneliseimad ja glamuurseimad peod, mille lahutamatuks osaks oli šampanja nautimine. Moët & Chandon kuumal peol sai nautida Mr. Gatsby luksuslikku pidu, kus lava täitsid kauneimad tantsijad javapustav kabareeprogramm ja Uku Suviste & The Band meeliköitev live. 

Foto: Maksim Toome

UKU SUVISTE BAND'i esituses kõlasid kaunid ja sütitavad tantsupalad, mille saatel ei suutnud keegi paigale jääda. Uku lummas kõiki klubikülastajaid suurepärase live-esinemisega ning koos temaga kestis pidu hommikuni!

Foto: Maksim Toome

Klubisse Teater tasub tulla ka sel nädalavahetusel, kui laupäeval annab täispika live kontserdi Koit Toome ning laval kõlavad kõik tema kustumatud hitid! Rohkem infot leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles