Galerii: IMAX Kosmoses toimus Star Wars esilinastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. detsembril  esilinastus Tallinna kinos IMAX Kosmaos "Star Wars: Jõud tärkab".

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks uuele, saaga 7. filmile – "Star Wars: Jõud tärkab" - , mida sai vaadata eriti efektses IMAX 3D formaadis, oli kinos kohapeal temaatiline meeleolu ning üllatused. Kino baaris olid saadaval põnevad tähesõdalaste kokteilid ning ampsud.

«Tähesõdalased ja Star Wars’i temaatika sobib imehästi kokku meie kinokosmose temaatikaga ning on ka efektide poolest igati oodatud linateos IMAX ekraanile,  meil on õnne see oma kino 1. sünnipäevaga siduda! Ootame kõiki fänne alates 18. detsembrist  Star Warsi maailma ja proovime omalt poolt kohapeal mõnusa temaatilise meeleolu luua ning kõigile lisaks kustumatu kinoelamuse pakkuda,» rääkis esilinastusel kinojuht Maret Vanaselja. 

Foto: Viktor Burkivski

Kosmos IMAX on Baltikumi moodsaim kinokeskus regiooni ainsa IMAX saaliga, milles peitub ka lähiriikide suurim ekraan (300 m2 ) ning filmiefektid, mis viivad vaataja läbi terava pildi ning võimsate heliefektide just filmisündmuste keskmesse.

Vaata kes käisid esilinastusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles