Marilyn Kerro: ma ütlen ausalt - kui ma ei võida, ei tule mult head reaktsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro õelapsega
Marilyn Kerro õelapsega Foto: ERR

Marilyn Kerro rääkis «Ringvaates», et tal on Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovis» jäänud teha veel finaal ja ta on keskendunud võidule.

Kerro usub, et võit ei muudaks tema jaoks Venemaal väga palju.

«Ma ei tee seda tähelepanu pärast, mul on omad põhjused. Ma ei usu, et see muudaks väga palju, sest mul on fännibaas juba päris suur. Ta annaks ainult tiitli juurde. Aga ma ei tee seda üldse selle pärast, mul on omad isiklikud põhjused,» rõhutas Kerro.

Selleks isiklikuks põhjuseks on tema varalahkunud isa, kes olevat talle unenäos öelnud, et «detsembrikuus saad aru, miks sulle seda saadet oli vaja».

Kerro pole kaalunudki võimalust, et ta ei võida.

«Minu jaoks sellist varianti praegu ei ole olemaski. Ma ei tea, mis saab, kui ma ei võida. Mina keskendun ainult võidule ja mul on siht selge. Ma usun, et kui siht on inimesel selge, siis kõrgemad jõud teevad kõik selle jaoks. Ma ei tea, milline on mu reaktsioon, kui ma ei võida. Ma arvan, et väga hea reaktsioon sealt ei tule. Ma ütlen ausalt - mul ei tule head reaktsiooni, sest olen keskendunud täielikult võidule,» tunnistas ta.

«Ringvaate» intervjuus õelast süles hoidnud Marilyn ütles, et pisiperet ta ise otseselt ei planeeri.

«Sellist asja ei saa planeerida, et vot nüüd ma lähen ja saan kuskilt lapse. See tuleb loomulikult. Kui kõrgemad jõud annavad, siis nad annavad ja täpselt sellel hetkel, kui nemad leiavad, et see on vajalik. Ma ei löö risti sellele ette. Siiamaani pole juhtunud, eks siis ole näha,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles