Juss Haasma on tänase Mikk Mäe plaadiesitluse kontserdi lavastajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Juss Haasma
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade, Juss Haasma Foto: Viktor Burkivski

Täna õhtul toimub Von Krahlis omapärane debüütalbumi esitluskontsert. Lisaks Mikk Mäele ja kogu ürituse lavastajale Juss Haasmale, astuvad lavale ka Rolf Roosalu, Piret Krumm, Karl-Mihkel Salong ja Miku vanem vend Mart Mäe. 

"Võib öelda, et tegemist on lausa etendusega," kommenteerib Mikk Mäe. "Panime Jussiga pead kokku ja võib öelda, et sellises stiilis plaadiesitlus iga päev ei näe. Mul on väga hea meel, et saame Tallinna esitlusel publikut taoliste üllatustega kostitada". 

Foto: Erlend Štaub

"Ma ei ole oma muusikukarjääri jooksul mitte kunagi sellist plaadipresentsatsiooni näinud. Võin lubada, et tuleb ääretult lõbus ja meeleolukas õhtu," kirjeldab proovis nähtut Tomi Rahula. 

Mikk Mäe omanimeliselt debüütplaadilt leiab lugusid Tanel Padarilt, Hendrik Sal-Sallerilt, Tomi Rahulalt, Kaspar Kallustelt ning paljudelt teistelt tunnustatud muusikutelt.

Piletid müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles