Kendall Jenner avaldas, kus sai esimese suudluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Kendall Jenner attends the 2015 Victoria's Secret Fashion After Party at TAO Downtown on November 10, 2015 in New York City.   Michael Loccisano/Getty Images for Victoria's Secret/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Kendall Jenner attends the 2015 Victoria's Secret Fashion After Party at TAO Downtown on November 10, 2015 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images for Victoria's Secret/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Michael Loccisano/AFP

Tõsielustaar ja modell Kendall Jenner avaldas, et sai oma elu esimese suudluse duširuumis olles.

20-aastane staarmodell Kenall Jenner mängis sõpradega mängu "Tõde või tegu", et saada lähedasemaks oma kiindumusega, aga ei leidnud privaatset kohta, kus musi teha, sest noorem õde Kylie Jenner luuras nende järele, vahendab Female First.

"Suudlus oli poisiga, kes mulle üliväga meeldis - Chad Wilcox. Ta meeldis mulle väga pikka aega," pajatas Kendall oma äpis.

"Me olime mu ema majas ja mängisime "Tõde või tegu" ja muidugi oli selle mõte üksteist suudelda. Kylie oli nii uudishimulik ja me pidime käima salajastes kohtades."

Lõpuks said noored esimese suudluse korda saata vannitoas, sest selle uksel oli lukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles