Video: peagi Tallinnas esinev Bondi-pahalane ootab Eesti fännidega kohtumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmakuulus filmitäht Robert Davi esineb Saku Suurhallis suurejoonelise Frank Sinatra kavaga
Maailmakuulus filmitäht Robert Davi esineb Saku Suurhallis suurejoonelise Frank Sinatra kavaga Foto: Monster Music OÜ

28. detsembril Saku Suurhallis Frank Sinatra lauludega üles astuv Robert Davi saatis eestlastele videotervituse, milles ei jõua ära oodata Tallinna saabumist.

Robert Davi on videotervituse teinud lennujaamas teel viimasesse kontsertpaika enne Eestisse tulekut. Sinatra laule esitav näitleja uurib videos eestlastelt, kas piletid kontserdile on ostetud, sest ootab väga fännidega kohtumist ja suurepärase Tallinna külastamist.

Robert Davi on professionaalne näitlejast laulja, kes enne filmimaailma tippu jõudmist õppis klassikalist muusikat ja ooperit. Hollywoodi kassahittides „Visa hing“, „Palgasõdurid 3“ ja „Showgirls“ karme mehi mänginud Davi leidis tee tagasi nooruspõlve muusika juurde nelja aasta eest, kui pühendas Frank Sinatrale albumi „Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance“.

Itaalia ja Sitsiilia juurtega Davi oli Sinatrast mõjutatud juba lapsepõlves. "Itaalia perekonnas oli kaks eeskuju - paavst ja Sinatra ja mitte tingimata selles järjekorras. Võite ette kujutada sidet ja mõju Sinatraga, mis mul lapsena üles kasvades oli," rääkis Davi eksklusiivintervjuus Raadio 2-le.   

Täna aitab Davi mälestust Sinatrast elus hoida muusikaga. Juba 28. detsembril astub mees üles Tallinnas Saku Suurhallis, kus tulevad esitusele lood Frank Sinatra karjääri erinevatest etappidest. Rahvusvaheliselt tuntud hitid „New York, New York“, „My Way“, „Dancing In The Dark“ ja „Too Marvelous for Words“ on vaid mõned näited Davi hoolikalt valitud repertuaarist.

Piletid 28. detsembril Saku Suurhallis toimuvale kontsertshowle „Davi sings Sinatra“ on saadaval Piletilevi müügipunkides ja kodulehel.

Vaata Robert Davi videotervitust!

Robert Davi videotervitus

Peagi Tallinnas esinev Robert Davi soovis eestlastele häid pühi ja saatis videotervituse.

Posted by Monster Music on Thursday, 17 December 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles