Galerii: Lounge Deja Vu glamuurne St.Moritz'i pidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 12. detsembril toimus Déjà Vu’s  glamuurne ning särav reis talvisele puhkusele! Just sel õhtul muutus lounge uhkeks suusakuurodiks ST.MORITZ’ks. Imeline lavaprogramm viis kõik tõeliselt glamuursesse talvisesse puhkepaika, kus kuumad hot shotid õhtu veel nauditavamaks muutsid.

St. Moritz on eksklusiivne suusakuurort Šveitsis, mis on tuntud oma elegantsete hotellide ja suurepäraste suusatamisvõimalustega üle maailma.

Foto: Jaanar Nikker

Déjà Vu muutus 12. detsembril üheks ööks just kohaks, kus on suurepärane veeta oma talvepuhkust. Üllatusi täis lavaprogramm koos talviste kaunitaridega pakkus silmailu kõigile peololijatele. Õhtujoogiks oli Galliano poolt pakutavad hot shotid, mis külma öösse ideaalselt sobisid.

Foto: Jaanar Nikker

Lounge Déjà vu’sse tasub tulla ka sel nädalavahetusel, kui laupäeval astub taas lavale kaunis ning andekas Eva Vaino! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles