Video: vene autojuhi uskumatu ellujäämine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Internetti on jõudnud video, millel on näha vanelasest autojuhti oma masina üle kontrolli kaotamas, üle sillaääre sõitmas ning all olevale teele kukkumas.

Õnnetus osutus nii õnnelikuks, et juht jäi ellu ja suutis kaaslast aidata, edastab Daily Mail.

Juhtum leidis aset Venemaa lõunaosas Sotšis, kus valge Range Roveri omanik sattus jäisel teel libisemisse.

Juhtumi jäädvustas tänava turvakaamera, mille salvestiselt on näha neljarattaveoga autot tegemas õhus salto enne kui see kukub 7,5 meetri kõrguselt alla. Rullunud auto tagumine osa puruneb ja esirattad kaovad alt.  

Alumise tee juures olnud turvakaamera jäädvustas, kuidas auto kukkumine asfaldile oli nii tugev, et rattad said kannatada ja masin läks suitsema.

All sõitnud auto oleks võinud kukkunud Range Roveriga pihta saada, kuid selle juhil õnnestus siiski alt ära manööverdada.

Kõige uskumatuna tundub asjaolu, et Range Roveri juht ei saanud vigastada. Pärast auto kukkumist tuli juht masinast välja ning tema juurde saabus veel üks isik, kes mõlemad aitasid Range Roverisse kinnijäänu välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles