Vin Diesel hoolitses vahistatud sõbra nelja lapse eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vin Diesel
Vin Diesel Foto: SCANPIX

Näitleja Vin Diesel hoolitses enda ristilaste eest, kui nende isa eelmisel nädalal koduvägivallas süüdistatuna vahi alla võeti.

48-aastane näitleja on oma parima sõbra Valentino Moralese nelja lapse ristiisa, kirjutab TMZ. Valentino vahistati, kuna ta olevat oma elukaaslast näkku löönud, ning üks tema tütardest helistas Dieselile ja kutsus näitleja appi.

Allikad rääkisid TMZ-le, et Vin viibis lastega terve aja, kui Valentino vahi all viibis ja politsei teda küsitles. Valentino pääses hiljem vabaks, sest tema tüdruksõber otsustas mitte süüdistust esitada.

Vin ei sattunud nelja väikese lapse eest hoolitsemisel pabinasse ja «tegi head tööd ning suutis lapse intsidendi ajal maha rahustada.»

Vin ja Valentino on olnud sõbrad aastaid ning koos mänginud üheksas filmis.

Vinil endal on seitsmeaastane tütar Hania, viiene poeg Vincent ja sügisel sündinud tütar Pauline, kellele ta pani nime oma traagiliselt hukkunud sõbra Paul Walkeri järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles